Haags nieuws (via AD.nl)

Bron: http://www.ad.nl/nederland/den-haag/rss.xml

Els Hubert woont in een hoekhuis in Zoetermeer en dat is leuk, want dat betekent dat ze naast een voor- en achtertuin ook een tuin aan de zijkant van haar huis heeft. ,,Daar zit je heerlijk rustig en beschut.''
Posted: December 14, 2019, 8:02 pm
Maureen en Berry de Vries vertrekken na ruim vijf jaar uit hun huis aan de Leidseweg in Voorschoten. Werk bracht ze hierheen, maar die noodzaak is er niet meer.
Posted: December 14, 2019, 6:08 pm
Alwin Burke, oprichter en zanger van r&b-groep Re-Play, heeft een date met zijn dochter Charissa: uit eten bij restaurant Blaze & Co in Scheveningen. We gingen met hen mee voor de rubriek Aan tafel.
Posted: December 14, 2019, 3:58 pm
Haagse band De Kraaien en dj Outsiders brengen volgende week het nummer ‘1 team’ uit. De muzikanten willen de onlangs afgeblazen vreugdevuren in Duindorp en Scheveningen positief voor het voetlicht brengen. ,,Het is een ode aan de vreugdevuren en haalt de aandacht hopelijk weg van de rellen daaromheen”, vertelt zanger Bernd Gansebev van De Kraaien.
Posted: December 14, 2019, 2:44 pm
Passagiers van tramlijn 6 moeten flink geschrokken zijn. Op de hoek van de Hobbemastraat en de Breughelstraat vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een tram.
Posted: December 14, 2019, 2:18 pm

Alles Den Haag!