Haags nieuws (via AD.nl)

Bron: http://www.ad.nl/nederland/den-haag/rss.xml

Janelle Moerman kreeg in januari de symbolische sleutel van wat zij 'een schatkamer' noemt. De nieuwe directeur wil Museum Prinsenhof 'prachtige historische verhalen' laten vertellen.
Posted: October 18, 2017, 6:10 pm
Op zondag 19 november vindt het Ooievaarsfestival plaats in het Atrium in het Haagse stadhuis. Tijdens het festival kunnen Ooievaarspashouders en hun familie en vrienden gratis kennismaken met kunst en cultuur uit de regio. 
Posted: October 18, 2017, 5:01 pm
Dat het herfstvakantie is, betekent niet dat automobilisten ontkomen aan de dagelijkse files. Ook in de regio Haaglanden is het raak. Eerder vandaag stonden er na drie verschillende ongelukken al lange files op de A4 en de A13. Rond 17.30 uur stond er op de A4 nog steeds een file van bijna twintig kilometer lang.  
Posted: October 18, 2017, 3:58 pm
Wie de naam Bobbi Eden hoort, denkt wellicht niet direct aan knutselen met wol. Toch blijkt de voormalig porno-actrice uit Wateringen in haar vrije tijd een fanatieke haakster. Op 1 november opent zij de creatieve beurs 'KreaDoe' in de Jaarbeurs met de presentatie van haar eerste haakboek 'Iedereen kan haken'. 
Posted: October 18, 2017, 3:30 pm
Gigantisch grote klassen, weinig aandacht voor de leerlingen en een nóg hogere werkdruk. De vooruitzichten voor het Haagse basisonderwijs zijn niet rooskleurig. Maar nu ligt er een actieplan.
Posted: October 18, 2017, 3:02 pm

Alles Den Haag!