Haags nieuws (via AD.nl)

Bron: http://www.ad.nl/nederland/den-haag/rss.xml

Hijs Hokij is gisteravond de BeNe Leaguefinale uitstekend begonnen. De Hagenaar wonnen na een spannende strijd met 4-2 van Heerenveen Flyers. Hiermee neemt de bekerwinnaar en Nederlands kampioen een voorsprong in de best-of-five-serie en behoudt de ongeslagen status in De Uithof.
Posted: March 16, 2018, 10:31 pm
In de strijd om de play-offs deelde ADO Den Haag concurrent Excelsior gisteravond een stevige dreun uit. Bjørn Johnsen was op Woudestein de gevierde man bij de Hagenaars.
Posted: March 16, 2018, 8:49 pm
De tijdelijke sluiting van 'hun' woonzorgcentrum zorgt voor onrust in de Haagse Rivierenbuurt. ,,Ouderen zijn compleet van slag. Dan ben je aan het eind van je leven en moet je ineens de wijk uit.''
Posted: March 16, 2018, 8:17 pm
Vandaag konden kinderen zeilen in de achtertuin van onze premier Mark Rutte: de Hofvijver in Den Haag. In aanloop naar de Volvo Ocean Race konden ze met Optimist on Tour de watersport beoefenen in het centrum van de stad. ,,Dat is weer eens iets anders dan op Scheveningen."
Posted: March 16, 2018, 7:17 pm
Richard de Mos groeide op in een 'rood nest', sloot zich aan bij de PVV en begon daarna voor zichzelf. In de keuken komt hij vooral om 'wat lekkers uit de koelkast te pakken'. 'Ik kan ontploffen, onredelijk zijn'.
Posted: March 16, 2018, 6:57 pm

Alles Den Haag!